بنر ارسال رایگان
 به مک دارو خوش آمدید
   
  • 1401-9-6 13:05
مکمل‌های بارداری

مکمل‌های بارداری:

تغذیه سالم، اصلی‌ترین راه برای تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن است. اما در زمان بارداری، ضرورت دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی به میزان کافی، بیشتر اهمیت دارد. زیرا هم سلامت مادر و هم زیست سالم فرزند او به این مواد مغذی وابسته است.

دوره بارداری از حساس ترین زمانها در طول زندگی زنان است و باید توجه ویژه‌تری به این شرایط داشت. به همین منظور باید به دنبال جایگزینی برای کمبود ویتامین‌های مورد نیاز بدن بود.

پس اگر مواد معدنی در بدن مادر کم باشد، جنین نمی تواند آن‌ها را دریافت کند و به همین سبب رشد اندام‌های نوزاد با مشکل‌های جدی مواجه خواهد شد. در کنار این مشکل، کمبود انواع ویتامین‌ها در بدن مادر باعث می‌شود که او نیز در زمان بارداری با معضل روبرو شود و نتواند به خوبی از نوزاد خود محافظت کند.

در چه شرایطی باید مکمل مصرف کنیم؟

حالت تهوع شدید:

استفراغ و حالت تهوع شایع ترین عارضه در دوران بارداری می‌باشد و می‌تواند منجر به کاهش وزن و کمبود مواد مغذی شود.

محدودیت های رژیمی:

زنانی که رژیم‌های خاصی مانند گیاه‌خواری را دنبال می‌کنند یا به برخی مواد مانند لاکتوز حساسیت دارند، باید با مصرف مکمل، این کمبودها را جبران کنند.

جهش‌های ژنی:

زنانی که در این دوران دچار جهش ژنی شدند، معمولاً به نوع خاصی از فولات به صورت مکمل نیاز دارند.

مصرف سیگار:

کسانی که علاوه بر هشدار‌ها و ممنوعیت های دوره بارداری سیگار مصرف میکنند به برخی مواد مغذی مانند ویتامین سی و فولات، بیشتر از دیگران نیاز دارند.

چندقلویی:

نیاز بدن این مادر‌ها به مواد مغذی خیلی بیشتر باقی مادر‌هاست و بدن مادر به جذب ویتامین بیشتری برای رشد جنین‌ها نیاز دارد.

چه مکمل‌هایی مصرف کنیم؟

آهن:

به دلیل افزایش حجم خون مادر در این دوران، نیاز به آهن برای اکسیژن رسانی و تنفس فرزند بسیار اهمیت پیدا می‌کند.

کم خونی و کمبود آهن در دوره بارداری با زایمان زودهنگام، افسردگی مادران و کم‌خونی نوزاد مرتبط است.

توصیه می‌شود روزانه ۲۷ میلی‌گرم آهن مصرف شود که در اکثر مکمل‌های دوران بارداری موجود است. اگر مادر به کمبود آهن یا کم‌خونی مبتلا باشد، با مشورت پزشک برایش دوز بالاتری تجویز خواهد شد.

ویتامین دی:

این ویتامین محلول در چربی برای سیستم ایمنی، سلامت استخوان‌ها و تقسیمات سلولی اهمیت بسیاری دارد. کمبود ویتامین دی در دوره بارداری به افزایش احتمال نیاز به سرازین، مسمومیت بارداری، تولد زودهنگام نوزاد و دیابت بارداری ربط داده شده است.

توصیه میشود روزانه ۶۰۰ واحد ویتامین دی مصرف شود.

منیزیم:

منیزیم در واکنش‌های شیمیایی بدن دخالت دارد. عملکرد سیستم ایمنی، ماهیچه‌ها و اعصاب اثر می‌گذارد.

 کمبود این ماده معدنی در دوره بارداری می‌تواند احتمال بروز پرفشاری خون و زایمان زودهنگام را افزایش دهد.

امگا3:

اسید‌های امگا3 بسیار برای رشد مغز مهم هستند و مصرف مکمل حاوی این اسید‌ها برای رشد پس از تولد و جلوگیری از افسردگی مادران، تاثیر‌گذار هستند.

در نتیجه برای جبران کمبود انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مادر حتما باید از مکمل بارداری استفاده کرد تا خطری جنین و مادر را تهدید نکند و جنین نیز به خوبی رشد کند و همینطور مادران آینده به بهترین شکل دوران بارداری را سپری کنند.


دریافت از مایکت
دریافت از کافه بازار

ارسال سریع به سراسر ایران

ارسال سریع به سراسر ایران

تحویل اکسپرس

تحویل اکسپرس

مشاوره تخصصی و رایگان

مشاوره تخصصی و رایگان

تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته